Contact Info

Despre Noi

Construim succesul afacerii tale!

Suntem o echipă de specialişti în servicii web şi marketing online.

Urmărim să oferim servicii la preţuri accesibile şi soluţii personalizate folosind ultimele tehnologii în domeniu.

Credem în relaţiile solide de lungă durată cu clienţii noştri şi de aceea punem suflet în toate proiectele noastre prin livrarea celor mai bune soluţii si servicii pentru businessul tău!

about-img

Doriţi o evaluare gratuită a unui proiect?

Solicită o ofertă personalizată
De ce noi?

Misiunea noastră

Misiunea pe care ne-o asumam este aceea de a oferi servicii web complete care sa contribuie la indeplinirea obiectivelor cu privire la prezenta dvs. pe Internet.

Echipa noastră realizează website-uri pentru afaceri mici și mijlocii: hoteluri, restaurante, avocați, medici, stomatologi, diverși profesioniști, meseriași, etc.

Tratăm fiecare proiect cu interes si punem pasiune in fiecare minut de creatie. Folosim cele mai noi standarde web si implementam cele mai bune practici atat in materie de design cat si in programare.

Pentru a beneficia de cele mai bune servicii de creare website aveți nevoie de o echipă de profesioniști, cu experiență, care să se ocupe până în cele mai mici detalii de designul, programarea și realizarea site-ului.

about-img
 • Adaptare la nevoile și cerințele oricărui tip de afacere
 • Design original, personalizat, responsiv (adaptat dispozitivelor mobile)
 • Cele mai noi tendințe și trend-uri în materie de creație și optimizare
 • Prețuri și termene de livrare corecte și competitive

Pentru a vă asigura o prezență cât mai vizibilă și cât mai competitivă este nevoie de servicii de creare magazin online sau realizare magazin virtual cât mai performante, prestate de o agenție cu experiență.

about-img
 • Alegerea și implementarea unei platforme de vânzări online potrivite catalogului de produse și domeniului
 • Crearea unei interfețe grafice interactive și simplu de folosit de către utilizatori
 • Oferirea de informații și detalii despre produse, prețuri și disponibilități;
 • Gestionarea cât mai eficientă a tuturor proceselor de vânzare, garanție și retur implicate;

Performanța unei afaceri se măsoară și crește astăzi prin prezența online. Importanța marketing-ului și promovarii online pentru valoarea unei afaceri este incontestabilă, cu atât mai mult cu cât această modalitate produce rezultate imediate, vizibile, măsurabile și ajustabile.

about-img
 • Campanii PPC Google Ads și Facebook Ads
 • Comunicare pe rețele sociale
 • E-mail marketing
 • Setarea codurilor de tracking
benefit-img
Succesul afacerii tale online
Ce facem

Asiguram o prezenta deosebita afacerilor, in mediul online

Suntem aici pentru a va ajuta ca afacerea dumneavoastra sa isi atinga potentialul maxim

Calitatea serviciilor prestate, seriozitatea echipei noastre, originalitatea in dezvoltarea produselor sunt doar o parte din elementele ce ne definesc. Diversificand in permanenta gama serviciilor dar si oferind mereu solutii inovatoare, constituim o optiune serioasa pentru dezvoltarea imaginii afacerii tale pe internet. De succesul tau depinde si succesul nostru!

Ai Intrebări?

Întrebări frecvente

De ce sa alegi BeYouniq pentru website-ul tau?

 • Idei creative si continut de calitate
 • Promptitudine si Asistenta
 • Performanta si Rapiditate

Acest răspuns nu poate fi generalizat. Costul unui site este bazat pe nevoile fiecărui proiect individual. Fiecare website este unic în felul său și necesită componente diferite. Noi concepem pagini de internet adaptate specific nevoilor fiecărui client în parte. Îți vom pune multe întrebări pentru a înțelege activitatea ta, vom studia nevoile tale si ale clienților tăi și vom da oferta de preț bazată pe aceste criterii.

Deadline-ul se stabileşte în funcție de complexitatea proiectului şi în conformitate cu schema de proiect agreată. Durata până la finalizare depinde de fiecare client în parte. Implicarea ta in faza inițială a proiectului precum și feedbackul tău pe măsură ce parte din site este gata poate afecta durata finalizării paginii.

Pentru site-urile de prezentare cât şi pentru magazinele online, de cele mai multe ori folosim platformele WordPress si Shopify, create pentru a oferi optimizare excelentă pe desktop şi mobil cât şi pentru o administrare uşoară.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de Contact, iar noi iţi vom răspunde în cel mai scurt timp.