Contact Info

gazduire website

Gazduire Web

În calitate de furnizor de servicii de găzduire web, ne asigurăm că site-ul dvs. este găzduit pe un server sigur și performant, care să ruleze mereu la capacitate maximă. Ne asigurăm că datele dvs. sunt protejate împotriva accesului neautorizat și că site-ul dvs. este disponibil pentru utilizatori la nivel global.

hosting web

Serviciul nostru de găzduire web este proiectat să ofere o experiență completă și fără probleme pentru clienții noștri, astfel încât să nu mai fie nevoie să vă faceți griji cu privire la gestionarea infrastructurii de găzduire sau de întreținere.

Indiferent dacă aveți nevoie de un plan de găzduire simplu pentru un site web mic sau de un plan de găzduire mai complex pentru un site web cu trafic ridicat, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți soluția potrivită.

Ce cuprinde?

  • Găzduirea site-ului dvs. web pe un server sigur și fiabil, care rulează la capacitate optimă;
  • Oferim diferite planuri de găzduire web pentru a se potrivi cu nevoile dumneavoastră, de la găzduirea de site-uri simple până la site-uri web complexe cu trafic ridicat;
  • Back-up automat al datelor dvs. în cazul unei erori sau a unei căderi a sistemului;
  • Suport tehnic 24/7 pentru a răspunde la orice întrebări sau probleme legate de găzduirea dvs;
  • E-mail hosting - crearea și gestionarea de adrese de e-mail personalizate, precum "nume@nume-domeniu.com";
  • Servicii avansate de securitate, cum ar fi certificate SSL și protecție DDoS, pentru a proteja site-ul dvs. și datele utilizatorilor.

Oferim servicii de găzduire web de înaltă calitate și sigure, astfel încât site-ul dvs. să ruleze fără probleme și să fie disponibil online 24/7.

Cu serviciul nostru de backup automat, puteți fi sigur că datele dvs. sunt în siguranță în cazul unor probleme tehnice sau a unei căderi a sistemului. Back-up-urile se fac regulat, astfel încât puteți fi sigur că datele dvs. sunt întotdeauna în siguranță.

În plus, oferim și servicii de securitate avansate, cum ar fi certificate SSL și protecție DDoS, pentru a proteja site-ul dvs. și datele utilizatorilor. Cu un certificat SSL, puteți asigura vizitatorii site-ului dvs. web că site-ul este securizat și că datele lor sunt protejate. Protecția DDoS poate ajuta, de asemenea, la prevenirea atacurilor asupra site-ului dvs. web.

În general, serviciul nostru de găzduire web este o soluție completă, care vă permite să vă concentrați asupra dezvoltării afacerii dvs., fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la infrastructura de găzduire sau de întreținere a site-ului dvs. web.