Contact Info

campanii de promovare prin google ads

Campanii de Promovare Google Adwords

Google Ads este unul din cele mai cunoscute si accesibile servicii de promovare online, compatibilă cu orice tip de afacere.

În funcţie de competiţia din domeniul în care vrei să te promovezi şi bugetele pe care competitorii tăi le-au alocat pentru fiecare din cuvintele cheie pentru care şi tu vrei să atragi vizitatori, vei avea de plătit o anumită sumă pentru fiecare click dat pe reclama ta.

Reclamele tale vor fi afisate in momentul in care o persoana cauta pe Google produsul sau serviciul oferit de tine. Cu Google Ads, ajungi la potentialii tai clienti chiar atunci cand ei au nevoie de produsul sau serviciul promovat si astfel vanzarile tale o sa creasca.

campanii promovare online google ads

Google Ads este o metoda de promovare online cu rezultate imediate, care poate fi folosita in strategia ta de marketing online, alaturi de alte masuri durabile in timp, dar care au un impact initial scazut.

Google Ads ajuta, insa numai daca este manevrat inteligent. Suntem o agentie web cu experienta multa in campanii de acest fel si suntem aici sa gasim solutiile cele mai favorabile pentru businessul tau.

Ce cuprinde?

 • Realizare Campanie PPC Google Ads (creare anunturi de tip Search, Display, Remarketing, Dinamice);
 • Creare/Setare conturi Google Ads, Google Analytics, Google Merchant/Shopping;
 • Conectare Conturi Google Ads, Google Analytics, Google Merchant;
 • Verificare anunturi, imbunatatire/schimbare texte, poze;
 • Schimbare/Modificare anunturi text, imagine, dinamice;
 • Identificare cuvinte cheie (pozitive/negative);
 • Setare CPC (cost per click) per cuvant cheie;
 • Monitorizare rata de click și cost pe click;
 • Urmarire pozitionare/afisare anunt in Google search;
 • Analiza Google Analytics;
 • Analiza cont Google Ads;
 • Schimbari /setari constante in vederea cresterii conversiilor/obiectivelor urmarite;

Bugetul pentru campaniile de Google Ads va fi plătit separat de bugetul pentru promovare online. Bineînțeles că ambele bugete vor fi stabilite de comun acord în funcție de capitalul alocat promovării online, analizând atât concurența cât și capitalul disponibil al afacerii tale.

In orice moment vei putea modifica bugetul pe care vrei să il investești. Acesta poate fi schimbat in funcție de profitabilitatea campaniei.

Cel mai important de știut este ca nimeni nu își poate asuma rezultate garantate, nici noi nu putem garanta așa ceva deoarece există mult prea multe variabile în joc. Dacă o agenție digitala îți promite așa ceva ai grijă să nu fi păcălit . Obiectivul nostru este și va rămâne întodeauna să obținem cele mai bune rezultate pentru clienții noștri.

Esti avocat, medic, ai un salon de cosmetica, o agentie de imobiliare, un salon auto sau un service, vinzi cursuri online, ai o firma de constructii etc. Indiferent in ce pozitie te regasesti, reclamele noastre PPC iti pot aduce in site oameni cu adevarat interesati de ceea ce ai de oferit. De ce sa pierzi aceasta oportunitate?