Contact Info

setare conturi de publicitate online

Setare Coduri de Tracking și Conturi de Publicitate

Google Analytics este un serviciu, care generează rapoarte cu date de trafic web, referitoare la site-ul căruia îi este atribuit un script de urmărire. Din păcate, datele oferite de Google Analytics nu sunt retroactive.

Așadar, scriptul trebuie adăugat cât mai repede pe site (dacă se poate, chiar înainte de a fi publicat), pentru a ne asigura că nu pierdem informații relevante despre vizitatorii site-ului tau.

setare coduri de tracking si de publicitate online

De asemenea, Google Analytics ne oferă posibilitatea de a vedea traseul utilizatorilor pe paginile site-ului, precum și canalele de achiziție prin care au ajuns la site (direct, organic, social media, e-mail, PPC, etc.).

Putem segmenta vizitatorii pe rapoarte de criterii demografice, cum ar fi categorii de vârstă, de interese și raportul dintre sexe.

Ce cuprinde?

  • Creare şi setare conturi Google si Facebook;
  • Generare cod de tracking şi instalare Google Analytics, Facebook Pixel;

Din momentul în care vei avea aceste informații despre vizitatorii site-ului tău, îți vei cunoaște mai bine clienții. Vei putea crea conținut atractiv pentru publicul vizat de site și vei crește rata de conversie. O conversie poate însemna abonarea la newsletter a unui vizitator sau chiar achiziționarea unui produs de pe site.

Rapoartele ne pot spune câți utilizatori unici ne-au vizitat site-ul într-o perioadă definită, de câte ori, în ce țări sau orașe se află vizitatorii, de pe ce dispozitive (mobil, desktop sau tabletă), din ce browser (Chrome, Safari, Firefox etc.).