Contact Info

refresh site actual

Refresh Site Actual

Ai o afacere care se bazeaza pe un site deja existent si dorești să-l îmbunătățești? Noi iti vom actualiza platforma pentru a beneficia de performanta si securitate imbunatatita, precum si de avantajele noilor feature-uri. Ne vom asigura ca intregul proces se va desfasura fara probleme si ca nu iti va afecta afacerea sau interactiunea cu clientii.

reimprospatare site actual

Piața web este extrem de dinamică iar dacă vrei să ții pasul și să fii in trend, trebuie să te adaptezi la noile schimbari. Mai mult, evoluția pieței web a schimbat și preferințele utilizatorilor care sunt astăzi, tot mai sofisticați. Astfel, cu ajutorul unui site web profesional și actualizat la timp poți avea o identitate vizuală excelentă care să mulțumească potențialii clienti.

Înainte de a incepe procesul de redesign site trebuie să decizi ce aspecte și caracteristici dorești să se schimbe. Ce părți ale designului funcționează? Ce păstrezi, ce îmbunătățești și la ce renunți de pe vechiul site web?

Ce cuprinde?

  • Analiza website-ului actual
  • Corectarea erorilor de afisare
  • Cosmetizare design pagini
  • Modificare şi actualizare afişare conţinut
  • Implementare funcţionalităţi noi
  • Optimizare versiune mobil

O îmbunatățire a site-ului este ocazia perfectă pentru a crea și o nouă strategie de conținut.

Dacă ții la afacerea ta, obligatoriu ai nevoie de un redesign site din care sa rezulte un site profesional responsive și optimizat.