Contact Info

Campanii Promovare Facebook Ads și Instagram Ads

Facebook este cea mai mare platformă socială pe care afacerile o folosesc pentru a intra în contact cu potențiali clienți. Plaforma te ajută să îți prezinți afacerea într-un mod dinamic, sporind vizibilitatea brand-ului în fața celor peste 13 milioane de utilizatori activi.

Te ajutăm să crești vizibilitatea brandului tău prin campanii Facebook Ads personalizate și direcționate către publicul vizat de tine. Vom face ca brandul tău nu doar să fie cunoscut de către public, ci să și conteze pentru el. Așadar, te vom ajuta să înțelegi demografia publicului, precum și segmentele de clienți, să le descoperi motivațiile și să le cercetezi interesele. Vom pune în aplicare cunoștințele dobândite de noi pentru a concepe o strategie bazată pe comportamentul consumatorilor și în conformitate cu businessul tău.

Vei avea alături de tine o echipă de specialiști în promovare prin Facebook și Instagram, care te vor asista începând de la crearea textelor, a imaginilor și până la setarea și optimizarea campaniilor, ținând cont de cele mai bune practici din industrie.

Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastra, pretul este flexibil si negociabil in functie de complexitatea proiectului si de nevoile fiecarui client.

Ce cuprinde?

  • Stabilirea obiectivelor campaniei împreună cu tine;
  • Identificarea publicului de pe Facebook;
  • Stabilirea bugetului împreună cu tine;
  • Identificarea și promovarea serviciilor și produselor profitabile, oferte speciale;
  • Crearea contului de Facebook Business Manager și Facebook Ads;
  • Creare text pentru anunțuri;
  • Stabilirea publicului țintă;
  • Implementarea Pixel Facebook pentru urmărirea conversiilor/ a traficului din site/ alte procese specifice site-ului tău;
  • Monitorizare și optimizare;
  • Consultanță pentru campanii viitoare în funcție de rezultatele campaniilor în curs/ finalizate;

Promovarea prin Facebook Ads a businessului tău este potrivită atunci când vrei să ajungi instant la un număr mare de utilizatori, folosind cea mai mare rețea socială din lume. Acest tip de anunțuri a evoluat odată cu creșterea în volum a numărului de utilizatori activi și s-a dezvoltat într-una dintre cele mai puternice platforme de publicitate, cu câteva miliarde de utilizatori activi lunar.

Ne vom asigura că strategiile pe care le setăm îți vor ajuta businessul să crească cât mai eficient și în concordanță cu obiectivele companiei.

Campaniile noastre includ targetarea din punct de vedere demografic, al intereselor și al comportamentului în mediul online, dar și al audiențelor care sunt în concordanță cu obiectivele tale. Apoi, cu ajutorul imaginilor personalizate și al mesajelor de marketing, direcționăm acel public către obiectivul campaniei, fie că este vorba de creșterea numărului de vânzări, creșterea numărului de like-uri sau a interacțiunilor cu pagina de Facebook a businessului tău.